Inställda evenemang

  DatumSön 17 jul 2022
  Tid19:00
  PlatsNorra Berget

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumLör 6 aug 2022
  Tid13:00
  PlatsVängåvan

  Evenemanget är INSTÄLLT! pga. väderförhållandena. För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 31 Augusti 2022. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumTor 8 sep 2022
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  Bäste kund, evenemanget är INSTÄLLT På grund av de restriktioner och den stora osäkerhet som råder kring hur den närmaste tiden ser ut har vi tillsammans med vår ARRIVAL tagit beslutet att ställa in turnén 2022 som du har biljett till. Det är såklart ett svårt beslut att fatta men vi har levt med en pandemi och restriktioner i snart två år som gjort det nästan omöjligt att anordna och genomföra konserter. Vi kommer tillbaka med en ny fantastisk hyllningsshow till ABBA så snart läget lugnat sig och är mer stabilt För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 28 februari 2022. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumFre 25 nov 2022
  Tid18:00
  PlatsTonhallen

  Ingen info finns för närvarande.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Okej Läs mer