Inställda evenemang

  DatumFre 31 dec 2021
  Tid18:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Arrangören kontakter er inom kort
  DatumOns 5 jan 2022
  Tid18:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Arrangören kontakter er inom kort
  DatumLör 8 jan 2022
  Tid18:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Arrangören kontakter er inom kort
  DatumTor 13 jan 2022
  Tid19:00
  PlatsTonhallen

  Det känns tungt att för andra året ställa in denna Nyårstradition. Det är 18 år vi har haft glädjen att presentera Schönbrunnslottets orkester i Skandinavien. Nu hoppas vi på en ljusare framtid och att vi kan få lov att komma tillbaka till Din stad. Återköp skall ske senast en vecka (dvs. 2022-01-21) efter föreställningen skulle ha ägt rum. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas inte. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumLör 15 jan 2022
  Tid16:00
  PlatsTonhallen

  FRAMFLYTTAD! till fredag 13 maj - 2022 p.g.a. de nya restriktionerna om social distansering. OBS: Nya tider! Föreställningen kl. 16 kommer att flyttas till kl. 17:30 och föreställningen kl. 19:30 kommer flyttas till kl. 20:00. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet. Vi hoppas ni förstår och vill behålla er biljett till det nya datumet. Har ni inte möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder arrangören återköp fram till 27 januari 2022. För återköp gäller följande: Har ni köpt era biljetter i Biljettkassan skall ni komma in med era biljetter till biljettkassan för återköp. För er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumLör 15 jan 2022
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  FRAMFLYTTAD! till fredag 13 maj - 2022 p.g.a. de nya restriktionerna om social distansering. OBS: Nya tider! Föreställningen kl. 16 kommer att flyttas till kl. 17:30 och föreställningen kl. 19:30 kommer flyttas till kl. 20:00. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet. Vi hoppas ni förstår och vill behålla er biljett till det nya datumet. Har ni inte möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder arrangören återköp fram till 27 januari 2022. För återköp gäller följande: Har ni köpt era biljetter i Biljettkassan skall ni komma in med era biljetter till biljettkassan för återköp. För er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumSön 16 jan 2022
  Tid15:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Arrangören kontakter er inom kort
  DatumLör 22 jan 2022
  Tid19:00
  PlatsTonhallen

  FRAMFLYTTAD! till 18 September kl. 16:00 - 2022. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet. Vi hoppas ni förstår och vill behålla er biljett till det nya datumet. Har ni inte möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder arrangören återköp fram till 20 januari 2022. För återköp gäller följande: Har ni köpt era biljetter i Biljettkassan skall ni komma in med era biljetter till biljettkassan för återköp. För er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se <a href="https://entresundsvall.se/information/#aterkop">https://entresundsvall.se/information/#aterkop</a>. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumLör 29 jan 2022
  Tid14:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Arrangören kontakter er inom kort
  DatumLör 29 jan 2022
  Tid18:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Arrangören kontakter er inom kort
  DatumSön 30 jan 2022
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  FRAMFLYTTAD! till 1 maj - 2022. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet. Vi hoppas ni förstår och vill behålla er biljett till det nya datumet. Har ni inte möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder arrangören återköp fram till 11 februari 2022. För återköp gäller följande: Har ni köpt era biljetter i Biljettkassan skall ni komma in med era biljetter till biljettkassan för återköp. För er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se <a href="https://entresundsvall.se/information/#aterkop">https://entresundsvall.se/information/#aterkop</a>. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumFre 4 feb 2022
  Tid20:00
  PlatsSveateatern

  FRAMFLYTTAD! till 1 April - 2022. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet. Vi hoppas ni förstår och vill behålla er biljett till det nya datumet. Har ni inte möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder arrangören återköp fram till 12 februari 2022 För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 12 februari 2022. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumLör 12 feb 2022
  Tid19:30
  PlatsSundsvalls Teater

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumFre 18 feb 2022
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  INSTÄLLD! Hela ensemblen har verkligen sett fram emot att få framföra denna föreställning, men rådande covid-restriktioner gör det inte möjligt att genomföra turnén i vår, så vi tvingas därför lägga hela projektet på is tills vidare. Vi beklagar verkligen detta. Ett intensivt jobb har gjorts med manus, repetitioner och förproduktion, och såväl medverkande som teknisk personal har gjort sitt yttersta för att göra detta till en oförglömlig föreställning. Vi hoppas dock få återkomma med föreställningen, möjligen i en något annorlunda form, när pandemin med tillhörande restriktioner har klingat av och vår bransch förhoppningsvis har normaliserats. Nästa år innebär ju både 50-årsjubileum av The Who´s rockmusical ”Quadrophenia” samtidigt som deras första rock-musical ”Tommy” går upp på Broadway i New York igen. Men tills vidare behöver vi alltså återlösa er konsertbiljetter. Vi är mycket tacksamma för att ni har köpt biljett till föreställningen, och beklagar än en gång – djupt - att vi måste ställa in turnén. Vi hoppas dock att ni kommer att vara intresserade när vi, i en inte alltför avlägsen framtid, åter kommer med denna svenska hyllningsturné till ett av världens absolut största rockband - The Who. Vi är alla i denna situation tillsammans, så med Pete Townsends ord; ”Join Together”. Återköp skall ske senast 19 mars 2022 (en månad efter föreställningen skulle ha ägt rum). Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumTor 8 sep 2022
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  Bäste kund, evenemanget är INSTÄLLT På grund av de restriktioner och den stora osäkerhet som råder kring hur den närmaste tiden ser ut har vi tillsammans med vår ARRIVAL tagit beslutet att ställa in turnén 2022 som du har biljett till. Det är såklart ett svårt beslut att fatta men vi har levt med en pandemi och restriktioner i snart två år som gjort det nästan omöjligt att anordna och genomföra konserter. Vi kommer tillbaka med en ny fantastisk hyllningsshow till ABBA så snart läget lugnat sig och är mer stabilt För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 28 februari 2022. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.