Inställda evenemang

  fotograf: Isak Stockås
  DatumLör 4 sep 2021
  Tid19:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Ingen info finns för närvarande.
  fotograf: Isak Stockås
  DatumSön 5 sep 2021
  Tid18:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumLör 11 sep 2021
  Tid15:00
  PlatsTonhallen

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumLör 11 sep 2021
  Tid19:00
  PlatsTonhallen

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumSön 19 sep 2021
  Tid18:00
  PlatsTonhallen

  Evenemanget är INSTÄLLT! Kära besökare! När vi flyttade fram turnén till hösten 21 trodde vi att vi tagit tillräckligt med marginal för att pandemin skulle vara över men det visar sig ändå bli för tidigt. Nu går det åt rätt håll med vaccinationen så förhoppningsvis blir hösten någorlunda normal men med tanke på att bandet kommer från England blir det för stor osäkerhet så vi väljer därför att ställa in höstens turné. Alla biljettpengar (utom serviceavgiften) kommer att betalas tillbaka. För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 31 maj 2021. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp. För er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss för mer information och mailadress: https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning. Håll utkik för vi kommer att komma tillbaka till Sverige med ett nytt försök så fort pandemin är över. Så följ oss här för att se när vi kommer nästa gång!
  DatumLör 25 sep 2021
  Tid12:00
  PlatsKulturmagasinet, Programsalen

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumLör 25 sep 2021
  Tid19:00
  PlatsTonhallen

  På grunda av det rådande läget beträffande spritspridning flyttas nu konserten den 5 september 2021 fram till 3 mars 2022. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet.
  DatumTis 28 sep 2021
  Tid18:00
  PlatsTonhallen

  FRAMFLYTTAD! - föreställningen Framflyttad till 17/12 - 2021. Behåll er biljett, den gäller för det nya datumet. Vi hoppas ni förstår och vill behålla er billjett till det nya datumet. Har ni inte möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder arrangören återköp fram till 16/9 -2021 För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 18 september 2021. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumFre 1 okt 2021
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  FRAMFLYTTAD! Vi är otroligt glada över att vi åter igen får välkomna er till våra konserter, utan restriktioner. Men tyvärr så kom beskedet för sent för att vi ska kunna genomföra denna konsert. Så pga detta så flyttas föreställningen från den 1:a okt. 2021 till den 5/3 2022 kl 19.30. Behåll din biljett, den gäller till det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet så erbjuder vi återköp av biljetten dock senast 2021-09-24. ör återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 24 sep. 2021. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumFre 8 okt 2021
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  Mando Diaos konsert den 8 okt 2021 flyttas fram till 30 jan 2022. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat i Sundsvall. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta biljettåterförsäljaren för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!
  DatumLör 23 okt 2021
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  Det är med stor sorg och besvikelse som vi tvingas ta beslutet att under rådande omständigheter ställa in och lägga ned den stora produktionen Queen 50 Years. Vi beklagar att vi inte får göra denna hyllning till Queen och att vi inte kommer till Sundsvall och får möta dig i publiken För dig som har köpt biljett gäller totalbelopp (arrangören står för serviceavgiften) Med hopp om att ses igen! - Följ gärna med vad som händer https://nightofqueen.se För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 31 Januari 2021. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Hela biljettavgiften återbetalas.. Andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumFre 29 okt 2021
  Tid19:00
  PlatsSundsvalls Teater

  INSTÄLLD - Tyvärr måste konserten med efterlängtade Clara Klingenström ställas in. Detta på grund av produktionsmässiga anledningar För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 30 oktober 2021. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumFre 29 okt 2021
  Tid19:30
  PlatsTonhallen

  Konserten är framflyttad till 22/10 - 2022. (från 29/10-21) Vi beklagar djupt att p.g.a osäkerheten kring utvecklingen av pandemin, men framförallt restriktionerna, så måste The Legends 20-års jubileums- konsert den 29/10, 2021 - flyttas fram. Vi räknar inte med att vi kommer få plats med alla gäster som önskar se konserten, just p.g.a av restriktionerna kring antal gäster. beklagar verkligen och ber er ödmjukast om er förståelse genom att behålla er biljett för det nya datumet. Köpt biljett/plats gäller. För återköp gäller följande: Återköp skall ske senast den 6 oktober 2021. Har ni köpt era biljetter i Biljettkassa skall ni inkomna med era biljetter till biljettkassan för återköp, för er som köpt era biljetter via entresundsvall.se kan ni maila oss, för mer information se https://entresundsvall.se/information/#aterkop. Endast biljettavgiften återbetalas. Serviceavgift och andra eventuella administrativa avgifter återbetalas Inte. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Sundsvall angående återbetalning.
  DatumLör 30 okt 2021
  Tid16:00
  PlatsTonhallen

  Ingen info finns för närvarande.
  DatumSön 5 dec 2021
  Tid19:00
  PlatsSundsvalls Teater

  Föreställningen är flyttad till Tonhallen. Julkonserten med Anna Stadling. På grund av det stora intresset och det rådande läget i pandemin så väljer vi att flytta konserten till Tonhallen.  Ni som köpt biljetter till Sundsvalls Teater får nya biljetter mailade till, om ni köpt era biljetter i Entrés butik be vi er kontakta oss på 060-15 54 00

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Okej Läs mer