Om Entré Sundsvall

Entré Sundsvall bedriver biljettförsäljning och kvalificerad evenemangsinformation i Sundsvall med omnejd. Entré står för lokal kunskap om evenemang, arenor och kunders behov.

Hos oss finner man biljetter till evenemang såsom teater, konserter, sport, shower, föreläsningar och barnföreställningar mm. Utöver detta så har vi presentkort samt hotell- och supépaket som går att knyta till samtliga evenemang. Du finner oss även på de flesta arenor innan evenemanget startar.

Syftet med Entré Sundsvall är att ge Sundsvallsborna lättillgänglighet angående biljettköp och evenemangsinformation bland annat genom att skapa en plattform för Sundsvalls evenemangsutbud samt genom att vara en marknadsplats för arrangörer och deras evenemang.

Entré Sundsvall Startade 9 februari 1999 och är en ekonomisk förening utan direkta vinstintressen, tanken är att eventuellt överskott skall direkt i verksamheten

Entré Sundsvalls intressenter är Scenkonst Västernorrland, Mittmedia samt Scen Sundsvall.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Okej Läs mer